Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Comunicate | Comunicat de presa - Eveniment de promovare a Județului Timiș la Ambasada României la Praga
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș


  Eveniment de promovare a Județului Timiș la Ambasada României la Praga

  Ambasada României la Praga, prin Excelența Sa Ambasadorul României la Praga, doamna Carmen BURLACU, și Biroul de Promovare Comercial-Economică la Praga, prin domnul Ministru Consilier Sorin TOADER, au făcut posibil un eveniment de promovare a Județului Timiș, cu tot ce oferă acesta din punct de vedere economic, cultural și turistic.

  La eveniment au participat: Florica CHIRIȚĂ, Președinte Executiv al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Horațiu RADA, Președintele Consiliului Director al Asociației Timișoara 2021 - Capitală Europeană a Culturii, Delia BARBU, Director executiv al Asociației de Promovare și Dezvoltare a Turismului Timiș și companii din județ care și-au prezentat produsele și au explorat posibilitatea unei intrări pe piața cehă.

  Gazdele au reușit să facă posibilă și o întâlnire la nivel de instituții, între CCIA Timiș și Camera de Comerț Regională Boemia Centrală. Președintele Executiv al CCIAT, dna Florica CHIRIȚĂ și Președintele CCRBC, Ivana CHOTTOVA, au discutat posibilitatea unei colaborări între cele două instituții pe care le reprezintă.

  Evenimentul găzduit aseară de Ambasada României la Praga a deschis seria unor întâlniri care vor avea loc în zilele următoare în orașele Plzen și Karlovy Vary, în RepublicaCehă.

  Invitații din mediul economic, diplomatic și cultural din capitala Cehiei au aflat informații despre potențialul de business din vestul României, despre programul Timișoara 2021 și despre oportunitățile turistice ale Banatului. De asemenea, aceștia au făcut cunoștință cu produse deosebite din Banat, cu bucate tradiționale cuprinse în programul ”Mic dejun la Margina”, cu ceramică de Făget meșteșugită de familia artistului Ioan Brița, cu vinuri din zona Silagiu și cu produsele unice de la Terra Apis.

  Galerie foto 

  Informații suplimentare la tel. 0722/503138, e-mail: rolinic@cciat.ro, Rodica Olinic – consilier Relații Publice.


  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ