Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Comunicate | Comunicat de presa / Camera de Comerț Industrie și Agricultură Timiș, alături de campania medicală - Împreună pentru oameni
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș


  În perioada 29 - 31 octombrie, Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș (Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22) găzduiește  campania medicală “Împreună pentru oameni ‒ Luminează orașul prin bine”, ce are ca scop oferirea de servicii și evenimente gratuite în domeniile medical, social și educațional.

  100 de medici, sprijiniți de 50 de asistente medicale și studenți de la Universitatea de Medicină și Farmacie din Timișoara, în cadrul a 30 de cabinete, vor oferi consultații gratuite acoperind 25 de specialități: cardiologie, chirurgie, dermatologie, ecografie abdominală, eco Doppler, endocrinologie, gastroenterologie, ginecologie, medicină internă, medicină generală, neurochirurgie, neurologie, oftalmologie, ORL, ortopedie, kinetoterapie, pediatrie, pneumologie, psihiatrie, stomatologie, screening mamar, urologie.

  De-a lungul celor trei zile, vor fi oferite consultații și analize medicale, curs de prim ajutor, o campanie de donare de sânge, seminarii pentru un stil de viață sănătos, consiliere juridică, taxi pentru persoane cu dizabilități, concert de muzică sacră.

  Campania medicală Timișoara 2023 este la cea de-a 15-a ediție, prima având loc la Cluj-Napoca, când au beneficiat de servicii medicale gratuite peste 700 de persoane.

  Evenimentul este organizat de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, în parteneriat cu Camera de Comerț Industrie și Agricultură Timiș, Consiliul Județean Timiș, Primăria Municipiului Timișoara, Direcția de Sănătate Publică, Spitalul Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara, Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara, Asociația ATI „Aurel Mogoșanu”, Asociația studențească Amicus, Asociația Ridică-te și Umblă, Speranța TV, Radio Vocea Speranței, Banat IT.

  Informații suplimentare și înregistrări pe site-ul evenimentului: https://impreunapentruoameni.ro/.


  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ