Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Comunicate | Comunicat de presa - CCIA Timiș, susţinător și promotor al creaţiei artistice contemporane
 

   

  CCIA Timiș, susţinător și promotor al creaţiei artistice contemporane
  Din dorința de a promova o economie prietenoasă față de resursele culturale și artistice autohtone și având în vedere numărul tot mai mare al antreprenorilor consumatori de artă contemporană, CCIA Timiș susține și promovează creația artistică și creatorii de artă.  

  În acest context, facem cunoscut publicului timișorean și iubitorilor de artă un eveniment de excepție în peisajul cultural timișorean:
   
  VERNISAJUL EXPOZIȚIEI  DRUMUL SPRE CENTRU

  al creatoarei Lelia Floarea BRÎNDA, un artist plin de talent și sensibilitate.

  De formație economist și jurist, director al Oficiului Registrului Comerțului Timiș, Lelia Floarea BRÎNDA a reușit, prin talent, dăruire și pasiune, să convertească cifrele în culori, în imagini artistice, fiind astăzi un artist plastic recunoscut, membru stagiar al Uniunii Artiștilor Plastici din România - Filiala Timișoara.

  Prima sa expoziție personală de anvergură lansată sub genericul  ORIGINI  împreună cu volumul de versuri  Scară de iriși  a avut loc în decembrie 2016, la Muzeul de Artă al Banatului. În acești doi ani, Lelia Floarea BRÎNDA a absolvit masterul la Facultatea de Arte și Design a Universității de Vest Timișoara, specialitatea Sculptură - materie și concept. 
    DRUMUL SPRE CENTRU  îmbină elemente prelucrate din expoziția  ORIGINI  cu lucrări inedite de sculptură în ceramică. Expoziția exprimă emoțiile artistei, stările sufletești, MĂȘTI purtate, cu sau fără voie, pe parcursul vieții. 

  Evenimentul are loc în data de 5 decembrie 2019, ora 18.00, la Galeria Helios din Timișoara, Piața Victoriei nr.6.

  Curator: Nicolae MOLDOVAN
  Prezintă: lector univ.dr. Gabriel KELEMEN   

  ***

  Informații suplimentare la tel. 0722503138, rolinic@cciat.ro, Rodica Olinic, consilier Relații Publice CCIAT.