Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Comunicate | Comunicat de presa CCIAT / Vizita de lucru la Belgrad a CCIAT, finalizată cu rezultate remarcabile
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș


   

  20 aprilie 2022

   

  COMUNICAT DE PRESĂ


   

   

  Vizita de lucru la Belgrad a CCIAT, finalizată cu rezultate remarcabile


  In cursul zilei de ieri, 19 aprilie, Președintele Camerei de Comerț, Industrie si Agricultura Timiș, Dna. Florica CHIRIȚĂ, a efectuat o vizită de lucru la Belgrad ce a avut ca scop revigorarea relațiilor economice și de afaceri bilaterale.


  Prima întâlnire a fost cu conducerea CCI Belgrad, unde în prezența Ambasadorului României în Republica Serbia, E.S. Silvia  Davidoiu, și a reprezentaților Camerei naționale a Serbiei, a fost reactualizată Convenția de Colaborare între cele două organizații camerale. "Avem o lungă colaborare cu România, încă din 1990. Mă bucur să fiu astăzi gazda evenimentului de semnare a acestui document care stabilește cadrul instituțional al unei colaborări de lungă durată", a spus Vidosava Dzagic, Directorul CCI Belgrad. Vizita a continuat la Centrul Expozițional Belgrad, unde conducerea Centrului a făcut o prezentare a acestuia și a manifestărilor găzduite. 


  Cele două întâlniri s-au finalizat cu rezultate concrete: gratuități pentru firmele timișene care vor participa cu stand la două expoziții sectoriale - Salonul de Mobilă  și Ethnic Food Drink Fair mcar și la forumul de afaceri din noiembrie a.c.


  Deasemenea, firme membre ale CCI Belgrad vor fi prezente la prima ediție a SPORT FEST Timișoara, din iunie 2022. Ministrul Consilier al Ambasadei României la Belgrad, Tullia Balla, a însoțit delegația camerală pe întreaga durată a vizitei.  

   

  Informatii suplimentare: Dna. Rodica OLINIC, Consilier Relatii Publice, Mobil (+40) 722 503 138, e-mail: rolinic@cciat.ro