Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Comunicate | Comunicat de presa CCIAT/ Topul Firmelor din Judetul Timis - premii speciale (1)/ Trofeul de Excelenta "Branduri Romanesti de Top"
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș


          

     

                                           8 noiembrie 2021

  COMUNICAT DE PRESĂ

   

  Apa Aur’a, distinsă cu un premiu special la Topul Firmelor din Județul Timiș

  A devenit o tradiție pentru CCIA Timiș ca la fiecare ediție a Topului Firmelor din Județul Timiș să recunoască meritele unor firme, organizații și personalități ale comunității de afaceri pentru realizări de excepție în diferite domenii de activitate.

   

  Brand-urile și produsele românești sunt ambasadori care vorbesc întregii lumi în numele nostru. Apreciind produsele românești, ne respectăm munca.

  Anul acesta, TROFEUL DE EXCELENȚĂ “BRANDURI ROMÂNEȘTI DE TOP” a fost acordat unui produs românesc care a cucerit întreaga lume, a fost „vedetă” la Cannes, a făcut senzație la Seoul sau la întâlnirea cu Andrea Bocelli, un produs care acum strălucește pentru 25 de milioane de oameni în pavilionul României de la Expo Dubai 2020: Apa AUR’A.

   

  AUR’A este apa minerală naturală cu un pH de doar 8,25 la sută care provine chiar din Munţii Banatului. Procesul de îmbuteliere este conform standardelor de calitate, într-o fabrică nouă şi modernă, pe o linie complet automatizată. Filtrată prin mai multe etape, apa reuşeşte să atingă cele mai înalte calităţi. Conţine în mod natural coloizi de aur şi argint, pe lângă alte elemente chimice dozate de natură. AUR’A poate fi comparată cu orice apă din zona premium şi de lux din lume.

   

  Domnii Horațiu RADA și Eleodor COPTIL, cei doi români care promovează cu suflet și dedicare un produs creat de natură, vor primi înalta distincție “în semn de apreciere pentru Apa de Aur a Banatului, apa cu cele mai multe distincții cu trei stele de aur la Bruxelles, apa premiată de Fine Water Society America și de Academia Apelor Minerale din Italia, produs românesc ajuns în toate colţurile lumii, apreciat și recunoscut pentru calități unice”.

   

  Cea de-a 28-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri - Topul Firmelor din Județul Timiș va fi transmis live în data de 19 noiembrie, cu începere de la ora 19.00, pe posturile regionale de televiziune, pe platformele on-line și pe paginile de facebook ale partenerilor media, CCIAT și CRAFT cât și pe site-ul evenimentului: www.top.cciat.ro.  Informații suplimentare l tel. 0722 503 138, e-mail: rolinic@cciat.ro, Rodica Olinic - consilier Relații Publice.


  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ