Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Comunicate | Comunicat de presa 30 mai 2018 - Ultima șansă pentru înscrierea în competiția de idei LAUNCHPAD 2018
 

   

  Ultima șansă pentru înscrierea în competiția de idei LAUNCHPAD 2018  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în calitate de unic partener oficial în România al Programului CLIMATE KIC invită tinerii să aplice cu idei inovatoare pentru un loc în marea finală a competiției de idei ClimateLaunchPad care va avea loc în Scoția, în cursul lunii noiembrie 2018.
  ClimateLaunchPad este cea mai mare competiție de idei în domeniul “clean technology”, finanțată de Uniunea Europeană prin Programul CLIMATE KIC şi organizată în România de către CCIA Timiş.
  Misiunea ClimateLaunchPad este aceea de a atrage potențialul de tehnologii inovative din Europa și de a crea oportunități pentru inovatori în vederea atenuării efectelor schimbărilor climatice. Scopul este accelerarea inovațiilor care conduc la un viitor cu emisii scăzute de dioxid de carbon. În acest sens, competiția creează o scenă pentru idei inovative și sustenabile, biletul de călătorie spre succesul global.
  ClimateLaunchpad sprijină competitorii în a transforma ideea într-o afacere, în obținerea finanțării și lansarea ideii. Finaliştii competiției vor fi recompensaţi cu premii: 10.000 euro locul 1, 5.000 euro locul al 2-lea, 2.500 euro locul al 3-lea.
  Cele mai bune idei vor fi selectate iar echipele vor participa la un bootcamp intensiv susținut de lectori internaționali avizați ClimateLaunchpad, la sediul CCIAT, în perioada 2 – 3 iulie a.c. Vor urma sesiuni de instruire și coaching (tehnici de pitching, business canvas etc.).
  Finala naţională ClimateLaunchPad va avea loc la sediul CCIAT, în data de 25  septembrie 2018. Top 3 idei naţionale vor avea posibilitatea să-și prezinte conceptul la nivel internațional și să participe la competiția finală din Scoția.
  Anul acesta au intrat în competiția ClimateLaunchPad peste 40 de țări.

  Costurile pentru toate aceste participări sunt suportate de organizatori.

  Aplicaţia este deschisă, iar termenul limită este 3 iunie 2018.

  Detalii despre posibilitatea de acces la program:
  www.climatelaunchpad.org
  www.climate-kic.org
  Contact: Cristina Badulescu, cbadulescu@cciat.ro, +40721896961
  Social media
  Facebook
  www.facebook.com/climatelaunchpad
  www.facebook.com/Climate Launchpad Romania 2018


  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ