Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Comunicate | Comunicat de presă - Președintele CCIA Timiș, la Sărbătoarea Verii 2024
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș


  La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), în cursul zilei de ieri, 20 iunie, Președintele CCIA Timiș, Florica CHIRIȚĂ, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.

  Desfășurat anul acesta  sub motto-ul "Innovation Garden Party: Blooming Ideas, Blossoming Futures", evenimentul și-a propus creșterea și dezvoltarea de noi concepte, pentru un viitor înfloritor și progres sustenabil.

  Mesajele de salut au fost adresate de Ambasadorul R.F. Germania în România, E.S. Dr. Peer GEBAUER, de Președintele AHK România, Andreas LIER, și de Sebastian METZ, Director General și Membru în Consiliul Director al AHK România.

  Evenimentul de vară al comunității de afaceri româno-germane a reunit în grădina hotelului Crowne Plaza din București peste 650 de invitați, din zona politică și guvernamentală, din mediul de afaceri, din asociații profesionale și non-profit, din administrația publică, parteneri de proiecte și mass-media - un bun prilej de a se întâlni și de a descoperi noi oportunități de colaborare. 

  Președintele CCIAT a avut discuții cu mai mulți membri AHK din țară, conducători de firme reprezentative, cu privire la posibile colaborări și proiecte pe piața timișeană.

  Totodată, discuțiile cu conducerea AHK au vizat continuarea parteneriatului cu CCIAT în organizarea Forumului Internațional de Afaceri Timișoara 2025, prin participarea la eveniment a unui număr important de firme din Nordul Germaniei.

   

  Reamintim că AHK România a fost anul acesta partener al Forumului Internațional de Afaceri organizat de CCIAT, la Timișoara, în perioada 9 -10 mai.

   

  Sărbătoarea Verii este un eveniment tradițional al AHK, organizat de peste 20 de ani, cu scopul de a reuni comunitatea de afaceri româno-germană cu restul societății, într-un cadru relaxat și plăcut.

   

  Informații suplimentare la tel. 0722 503 138, e-mail: rolinic@cciat.ro, Rodica Olinic – consilier Relații Publice.

   


  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ