Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Comunicate | Comunicat de presă - Evenimente de networking personalizate, discuții de grup și prezentări susținute de lideri mondiali
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș  Evenimente de networking personalizate, discuții de grup și prezentări susținute de lideri mondiali!

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș invită firmele timișene să participe la cea de-a 5-a ediție a Forumului de Afaceri al Inițiativei celor Trei Mări (3SI) care va avea loc la București, în data de 7 septembrie, în marja Summit-ului 3SI organizat pentru a doua oară la București, după ediția din 2018.  a participa la evenimente de networking personalizate, discuții de grup și prezentări susținute de lideri mondiali!

   

  La eveniment vor participa Președintele României, Prim-ministrul României și membri ai Guvernului României.

   

  Vor fi prezenți reprezentanți ai mediului de afaceri, experți, reprezentanți ai societății civile și factori de decizie din statele și țările partenere care susțin Inițiativa celor Trei Mări - Comisia Europeană, Germania și SUA.

   

  Forumul 3SI din acest an propune spre dezbatere cele mai fezabile proiecte stabilite în 2018 care vor beneficia de sprijin politic, ținând cont de noile realități economice și geopolitice.

    

  Agenda Forumului include un panel de dezbateri la nivel înalt și trei paneluri pe teme prioritare atât din perspectiva Uniunii Europene, cât și a relației transatlantice: energie (decarbonizare, surse regenerabile pe bază de hidrogen), transport (dezvoltarea rețelelor feroviare și rutiere) și interconectivitatea digitală pe axa nord-sud (securitatea cibernetică și siguranța implementării inteligenței artificiale). (https://3seas.eu/)

   

  Inițiativa celor Trei Mări este o platformă politică flexibilă și informală care reunește 12 state membre ale Uniunii Europene situate între Marea Baltică, Marea Neagră și Marea Adriatică - Austria, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Polonia, România, Slovacia și Slovenia.

   

  ***

   

  Informații suplimentare și înscrieri de participare la tel. 0372 185 285, e-mail: office@cciat.ro.

     


  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ