Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 372 185 285 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 300 130

Proiecte | Resurse umane competitive pentru adaptarea la SNCDI în Regiunea Vest | INTERVIURI CU REPREZENTANȚI PARTENERI, LECTORI, GRUP ȚINTĂ | Camelia MOCAN, director instruire și consultanță EXPERT CONSULTING SRL – partener de proiect
 

   

  Camelia MOCAN, director instruire și consultanță EXPERT CONSULTING SRL


  “Problemele sunt oportunități

  În situația economică actuală, în care incertitudinile și perspectiva pierderii stilului de viață “obișnuit”  pare a fi o mare problemă, antreprenorii și managerii au de ales între a se plânge de neajunsuri și a găsi soluții pentru eficientizarea activității.

  Pentru asigurarea unei schimbări profunde și de durată a culturii organizaționale este oportun ca aceasta să înceapă de la cea mai importanță resursă care există într-o firmă – resursa umană.
      
  Instruirea personalului este esențială într-o firmă pentru că angajații neinstruiți se simt neajutorați și neacceptați, au performanțe scăzute și devin indiferenți. Aceștia fac greșeli în activitate, conducând astfel la pierderi materiale și de imagine. Generează costuri suplimentare ca urmare a nevoii de a corecta greșelile produse.

  Prin instruire, acești angajați deprind noi abilități sau le rafinează și actualizează pe cele deja achiziționate, pot reduce timpul petrecut în crearea produsului / serviciului, pot reduce costurile de producție, reduc greșelile și crează astfel un mediu de lucru mai bun”.

  ***
  Expert Consulting este o firmă de consultanță și training pentru excelență în afaceri, specializată în elaborarea și implementarea de proiecte pentru dezvoltarea și diversificarea afacerilor prin oferirea de soluții inovatoare, punând un accent deosebit pe accesarea de fonduri europene.
  Cu un istoric de activitate de peste 15 ani, Expert Consulting este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața serviciilor de consultanță în management și afaceri din Regiunea Vest, dar și din România, o companie dinamică, cu un portofoliu vast de proiecte și o experiență semnificativă în acest domeniu de activitate.