Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Comunicate | COMUNICAT DE PRESA /CCIAT invita firmele timișene sa viziteze expozitiile ARTOZYMA și DETROP BOUTIQUE Salonic 2022 (cu gratuitati oferite de Guvernul Elen)
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș


  ­­­

              

                                  11 ianuarie 2022


  COMUNICAT DE PRESĂ


   

  Firmele timișene, invitate ca vizitatori la ARTOZYMA și DETROP BOUTIQUE Salonic 2022


  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Ambasadei Republicii Elene la București - Biroul Economic și Comercial și a HELEXPO Salonic invită firmele timișene să participe în calitate de vizitatori la Târgurile Internaționale pentru Industria Alimentară ARTOZYMA și DETROP BOUTIQUE, în perioada 26 - 28 februarie 2022, la Salonic, Grecia.

   


   

  Aflat la cea de-a 10-a ediție, Târgul Internațional ARTOZYMA (produse de panificație, cofetărie, patiserie, produse semi preparate, echipamente) este cel mai important eveniment de profil din Balcani și sud-estul Europei organizat de Centrul Internațional HELEXPO Salonic concomitent cu Târgul Internațional DETROP BOUTIQUE (produse alimentare, băuturi, utilaje, echipamente de ambalare) ajuns  în acest an la cea de-a 30-a ediție.


  Mai multe informații despre expoziție, firme expozante și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web: http://artozyma.helexpo.gr/en și http://detropboutique.helexpo.gr/en.  

   


  Prin «Hosted Buyers Program» susținut de Guvernul Elen, companiile interesate de importul de produse din Grecia beneficiază de facilități precum: gratuitate pentru cazare (2 sau 3 nopți în hotel de 4 sau 5 stele) și transport cu avionul pentru un reprezentant al firmei participante, precum și organizarea întâlnirilor B2B în cadrul expoziției.

   


  Biroul Economic și Comercial al Ambasadei Greciei în România îşi rezervă dreptul de a selecta companiile românești interesate să participe la expoziție.

   


  Participarea este condiționată de efectuarea vaccinului sau prezentarea unui certificat de îmbolnăvire.

   


  Costuri de organizare: 150 lei + TVA (pentru companiile membre ale CCIAT) și 300 lei + TVA (pentru companiile care nu sunt membre).

   


  Companiile care identifică posibili parteneri în rândul firmelor expozante dar care nu pot participa fizic din diverse motive, pot fi reprezentate de către CCIA Timiș pe baza unei prezentări a firmei /ofertă de colaborare transmisă în prealabil.     

   


  Termen de înscriere: 15 ianuarie 2022

   


  Relații suplimentare privind procedura de înscriere:

  Telefon: 0372 185 285, e-mail: ccoroian@cciat.ro

  Persoană de contact: Cristina COROIAN, Consultant Cameral

   

   


  ***