Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Comunicate | COMUNICAT DE PRESA CCIAT / Firmele timișene, invitate ca vizitatori la AGROTICA 2022 Salonic (gratuitati prin Hosted Buyers Program)
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș


   ­­­

                                   26 noiembrie 2022

  COMUNICAT DE PRESĂ

   


  Firmele timișene, invitate ca vizitatori la AGROTICA 2022 Salonic


  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Ambasadei Republicii Elene la București - Biroul Economic și Comercial, invită firmele timișene să participe în calitate de vizitatori la Târgul Internațional pentru Echipamente, Utilaje Agricole și Furnituri „AGROTICA 2022”, organizat în perioada 27 - 30 ianuarie 2022, la Salonic, Grecia.

   

     Aflat la cea de-a 29-a ediție, Târgul Internațional AGROTICA este cel mai important eveniment de profil din sud-estul Europei găzduit de Centrul Internațional HELEXPO Salonic.

  Vor fi prezente companii producătoare de mașini și echipamente pentru agricultură, tractoare, piese de schimb și componente, sere și sisteme de irigație, produse chimice, îngrășăminte, cântare, alte domenii conexe. Mai multe informații despre expoziție și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web: https://agrotica.helexpo.gr/en

   

  Prin «Hosted Buyers Program» susținut de Guvernul Elen, companiile interesate de importul de produse din Grecia beneficiază de facilități precum: gratuitate pentru cazare (2 sau 3 nopți în hotel de 4 sau 5 stele) și transport cu avionul pentru un reprezentant al firmei participante, precum și organizarea întâlnirilor B2B în cadrul expoziției.

   


  Biroul Economic și Comercial al Ambasadei Greciei în România îşi rezervă dreptul de a selecta companiile românești interesate să participe la expoziție.

   

  Participarea este condiționată de efectuarea vaccinului sau prezentarea unui certificat de îmbolnăvire. Înainte de plecarea din România, trebuie completat formularul ‘PLF’ .

   

  Costuri de organizare: 150 lei + TVA (pentru companiile membre ale CCIAT) și 300 lei + TVA (pentru companiile care nu sunt membre).

   


  Termen de înscriere: 20 decembrie 2021

   


  Relații suplimentare privind procedura de înscriere:

  Telefon: 0372 185 285, e-mail: ccoroian@cciat.ro

  Persoană de contact: Cristina COROIAN, Consultant Cameral