Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Comunicate | COMUNICAT DE PRESA /CCIAT- Forum de afaceri Romania – Israel in domeniul agriculturii
 

   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș

  Avem placerea sa va informam ca, la sfarsitul lunii martie, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis (CCIAT), in parteneriat cu Ambasada Statului Israel in Romania, va organiza, in mediul on-line, Forumul de afaceri Romania-Israel in domeniul Agriculturii, cu focus pe solutii inovative de agro-tehnologie provenite din Israel – agricultura si managementul apei, sisteme de irigatii, sere si tehnologii de crestere a animalelor si ferme de lapte.

  In Israel, agricultura este relativ importanta, in ciuda conditiilor climatice nefavorabile si a deficientei de apa, in special datorita legaturii si originii sale inovatoare. Este o agricultura foarte specializata in produse cu valoare adaugata ridicata si produse extrem de tehnice.

  Participarea la eveniment este gratuită pentru membri CCIAT.

  Daca doriti sa participati la forum, va rugam sa completati formularul anexat cat mai curand. Acest lucru ne va permite sa invitam companii israeliene care pot fi de interes pentru dvs.
  Formularele de participare completate pot fi trimise prin e-mail: lbarbu@cciat.ro

  Evenimentul se va desfasura prin intermediul platformei electronice ZOOM.
  Ulterior inregistrarii (prin intermediul formularelor de participare) participantii vor primi acces printr-un link transmis pe e-mail impreuna cu instructiunile de conectare.

  Pentru informatii suplimentare si confirmari, va puteti adresa la Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, tel: 0720 042 473 sau 0372 185 285.  Fișiere disponibile download file: