Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Comunicate | 4 noiembrie 2015 - Conferința de presă EXPO MOBILA 5-8 noiembrie 2015
 

   

  5-8 noiembrie CRAFT  Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează în colaborare cu Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România (APMR), în perioada 5 – 8 noiembrie 2015, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22, expoziţia naţională ExpoMobila Timişoara 2015.

  Expoziția reunește 25 de firme din România (Arad, Lugoj, Oradea, Rădăuți, Reșița, Satu Mare, Șimleul Silvaniei, Timișoara) care prezintă cele mai noi tendințe, tehnologii, materiale și accesorii – sisteme inteligente din industria mobilei.

  Astfel, vor putea fi admirate şi achiziţionate: bucătării, dormitoare, livinguri, camere de zi, camere pentru copii și tineret, biblioteci, canapele, fotolii, mese și scaune, uși de interior, mobilier de exterior, accesorii, decoraţiuni şi materiale pentru amenajările interioare şi exterioare.

  Sunt prezenți și studenți ai Facultății de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara, Secția Mobilier și Amenajări Interioare, vor expune proiecte, lucrări de licență și masterat, produse unicat. Nu va lipsi nici standul partenerilor media: revista “MOBILA” a specialiștilor din industria mobilei și “Magazinul Mobilei”, publicație destinată pieței interne.

  Expoziţia cu vânzare se adresează în special consumatorului final, publicul vizitator.

  Sunt mai multe motivele pentru care se așteaptă un interes crescut din partea publicului de vizitare a ExpoMobila, şi anume:
  - şansa de a o regăsi mobila românească la preţuri de producător și în zeci de modele, tipuri de design, pentru toate gusturile,
  - consiliere gratuită în materie de design de interior și în alegerea celor mai bune piese de mobilier;
  - achiziții pe loc și lansare de comenzi la prețuri speciale;
  - discount-uri exclusive între 20%  şi  50 %, valabile doar pe durata evenimentului. 


  În cursul zilei de vineri, 6 noiembrie 2015, expoziția va fi vizitată de o delegație de afaceri a Camerei de Comerț Regionale Kraljevo din Serbia.

  Expoziția se deschide pentru public joi, 5 noiembrie 2015, ora 1100.


  Program de vizitare:

  5 - 7 noiembrie, zilnic între orele 10:00 – 19:00
  Duminica 8 noiembrie, între orele 10:00 – 18:00

  Intrarea este liberă.


  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ