Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Comunicate | 31 octombrie 2016 - EXPOMOBILA TIMIȘOARA, ediția a II-a
 

   

  EXPOMOBILA TIMIȘOARA, ediția a II-a în perioada 3 - 6 noiembrie 2016, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT  Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează în perioada 3 - 6 noiembrie 2016, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cea de-a 2-a ediție a expoziţiei naţionale de mobilă EXPOMOBILA Timişoara.

  Expoziţia reunește 30 de expozanţi, producători români, care vor prezenta piese deosebite de mobilier şi accesorii, la preţuri unice doar pe durata evenimentului.

  Vor putea fi admirate şi achiziţionate o gamă largă de articole. Indiferent că este vorba de mobilier pentru apartament, garsonieră sau casă, vizitatorii vor avea de unde alege.
  Mobilier clasic și modern - dormitoare, sufragerii, saloane, camere de zi, camere pentru copii și tineret, bucătării, biblioteci, garderobe, canapele, fotolii sau scaune, uși de interior, mobilier de exterior, accesorii, decoraţiuni şi materiale pentru amenajările interioare şi exterioare, produse de curățenie.

  Expoziţia cu vânzare se adresează în special consumatorului final, publicului vizitator.

  Sunt mai multe motivele de interes pentru publicul vizitator și profesionist:
  - mobila românească este apreciată chiar şi dincolo de graniţele ţării, iar la EXPO MOBILA vizitatorii vor avea şansa de a o regăsi la preţuri de producător;
  - zeci de modele, variate de stiluri și tipuri de design, pentru toate gusturile;
  - fiecare expozant va prezenta cele mai interesante, utile și totodată îndrăznețe modele din producţia proprie;
  - mobilier pentru toate bugetele. EXPOMOBILA este gândită ca un eveniment exclusiv pentru publicul larg, unde oricine își poate găsi piese de mobilier și accesorii pentru casă, oricare ar fi bugetul alocat;
  - consiliere gratuită în materie de design de interior, în vederea alegerii celor mai bune piese de mobilier;
  - achiziții pe loc și comenzi la prețuri speciale. Produsele vor putea fi achiziționate pe loc, iar în cazul pieselor de mari dimensiuni, pot fi lansate comenzi la preturi preferențiale.

  NOUTATE: Vor putea fi admirate și achiziționate piese de mobilier și decorațiuni antice și antichizate.

  Intrarea este liberă.  Program de vizitare: 03 - 06 noiembrie, zilnic între orele 10.00 – 20.00.
  Duminică, 6 noiembrie, între orele 10.00 – 18.00.

  ***
  Informații suplimentare la tel. 0721/260974, e-mail: rbonchis@cciat.ro, Roxana BONCHIȘ, organizator expo.


  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ