Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Comunicate | 30 aprilie 2015 - Simpozionul Planul Urbanistic General. Eficiență și Reabilitare ORIZONT 2020
 

   

  Planul Urbanistic General. Eficiență și Reabilitare - ORIZONT 2020  Pentru publicul profesionist și cel avizat, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează în data de  8 mai 2015, cu începere de la ora 11:00, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri, simpozionul cu tema:

  ”Planul Urbanistic General. Eficiență și Reabilitare. ORIZONT 2020"

  dedicat promovării și prezentării unor subiecte de interes privind viziunea autorităților asupra Planului Urbanistic General, reducerea consumului de energie și eficiența energetică.

  Vor susține prelegeri specialiști de renume, arhitecți și constructori, antreprenori, audotori energetici, reprezentanți ai direcțiilor de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara și Consiliului Județean Timiș, servicii deconcentrate din domeniu, cadre universitare de la facultățile de profil ale Universității Politehnica Timișoara:
  - PLANUL URBANISTIC GENERAL (PUG) CA INSTRUMENT DE REFLEXIE A TENDINȚELOR LEGATE DE REABILITAREA FONDULUI CONSTRUIT
  Arh. Sorin CIURARIU, Director Direcția de Urbanism, Primăria Municipiului Timișoara

  - ARHITECTURI DIN VESTUL ROMÂNIEI, PREMIATE ÎN ULTIMII ANI
  Arh. Vlad Alexandru GAIVORONSCHI, Preşedinte, Ordinul Arhitecților din România – Filiala Teritorială Timiş

  - SIGURANȚA ȘI DURABILITATEA FONDULUI CONSTRUIT SUB EFECTUL SCHIMBĂRILOR CLIMATICE
  Prof.dr.ing. Dan DUBINĂ, Membru Corespondent al Academiei Române, Director  Dept. Construcții Metalice și Mecanica Construcțiilor, Facultatea de Construcții, Universitatea Politehnica Timișoara

  - IMPORTANȚA PLANULUI URBANISTIC GENERAL PENTRU PIAȚA IMOBILIARĂ DIN TIMIȘOARA
  Arh. Rudolf GRAEF, Director General S.C. Vitamin Arhitects S.R.L.


  - UNIUNEA ENERGETICĂ EUROPEANĂ, O NECESITATE SAU UN IMPEDIMENT PENTRU ROMÂNIA?
  Ing. Claudiu GEORGESCU, Preşedinte Asociaţia Producătorilor de Materiale pentru Construcţii din România

  - CASA PASIVĂ – CASA CU CONSUM ENERGIE APROAPE 0 (Studiu comparativ)
  Prof. dr.ing. Valeriu STOIAN, Director Departament Construcţii Civile şi Instalaţii,  Facultatea de Construcţii, Universitatea Politehnica Timișoara
   
  - Prof.univ.dr. Ioan ANDREESCU, Decan Facultatea de Arhitectură și Urbanism, Universitatea Politehnica Timișoara  (temă de comunicat).

  Până în prezent, si-au anunțat participarea la simpozion și un număr de 20 de firme, interesate în a face un schimb util și eficient de  experiență, bune practici și informații, cu specialiști, experți, arhitecți, producători de materiale de construcții și instalații, producători de mobilier, auditori energetici, reprezentanți ai administrației publice locale din domeniu.

  Simpozionul este organizat în cadrul celei de-a patra ediții a expoziției internaţionale specializată în construcţii, amenajări interioare și exterioare, mobilier, instalații și energie - UNIVERSUL CASEI TALE, care se desfășoară la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22, în perioada 7 – 10 mai 2015.

  Participarea la simpozion este gratuită pe baza confirmării până în data de 6 mai 2015 la tel. 0372 185 247, e-mail: ekiss@cciat.ro, Emőke KISS – consultant cameral DREE.

  Informaţii suplimentare la tel. 0722-503138, rolinic@cciat.ro, Rodica Olinic – consilier Relații Publice.


  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ