Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Comunicate | 27 martie 2015 - Misiune Economică IBA 2015
 

   

  CEA MAI MARE EXPOZIŢIE DIN DOMENIUL PANIFICAŢIEI

  Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiș invită firmele timișene să facă parte din delegaţia de afaceri care va vizita cea mai mare expoziție de brutărie, patiserie şi cofetărie –IBA, organizată la München (Germania), în perioada 12 – 14 septembrie 2015.

  Potrivit organizatorilor, IBA este singura manifestare din lume care acoperă întreaga piaţă de profil de la A la Z, de la maşini şi arome până la ingrediente şi accesorii. Expoziţia va aborda tematici de larg interes, precum gustările rapide de tip snack, ingredientele funcţionale, magazinele de specialitate, soluţiile de economisire a energiei în brutării sau ambalajele ecologice.
   
  IBA este locul de întâlnire al celor mai mari şi de succes companii din domeniul brutăriei, cofetăriei şi patiseriei, şi uneşte toate produsele utilizate de către cele mai mici până la cele mai mari companii. Totodată, în cadrul expoziţiei se vor găsi oferte variate şi pentru deţinătorii de restaurante şi cafenele, comercianţii din industria alimentară şi oamenii de afaceri din domeniul HORECA.
  Gama de produse expuse în cadrul expoziției: utilaje, echipamente şi ustensile, materii prime şi ingrediente, cuptoare și accesorii, sisteme de ventilaţie şi aer condiţionat, catering, produse semifinite şi finite, tehnologia informaţiei (IT), automate de cafea şi cafea, linii coacere şi dospire, sisteme de cântărire şi măsurare, echipamente pentru magazine, cafenele, cofetării şi patiserii, logistică, paste, pizza şi tortilla, optimizarea proceselor,
  tehnologia de curăţenie şi igienă în industria alimentară,
  gustări, îngheţată, soluţii de ambalare.
  Pachetul misiunii economice cuprinde:
  -Vizitarea expoziţiei, transport cu avionul pe ruta Timişoara – München – Timişoara, transferuri interne,  2 nopţi cazare cu mic dejun, asistenţă însoţitor din partea CCIAT pe toată durata misiunii economice.

  Informații și înregistrarea participării la tel. 0372 185 247, 0256 490771 sau e-mail: ekiss@cciat.ro, Emőke Kiss - consultant cameral.
  Data limită de înscriere:  7 mai 2015.


  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ