Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Comunicate | 16 iulie 2015 - BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ
 

   

  BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ  pentru șomeri, inclusiv șomeri de lungă durată, persoane în căutarea unui loc de muncă, persoane inactive

  Fundația Școala de Afaceri și Meserii Timișoara (www.fsam.ro) în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiș (www.timis.anofm.ro) derulează proiectul de tip grant Măsuri active de ocupare pentru 260 persoane inactive, în căutarea unui loc de muncă, șomeri, inclusiv șomeri de lungă durată din Regiunea Vest, Județul Timiș. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Investește în Oameni!, ce este prevăzut să se deruleze la nivel local, în perioada Martie 2014 – Septembrie 2015.

  Obiectivul general al proiectului vizează creșterea nivelului ocupabilității, adaptabilității și mobilității pe piața muncii pentru 260 persoane inactive, persoane în căutarea unui loc de muncă și șomeri, printr-un program integrat de măsuri de ocupare.

  In data de 17 Iulie 2015, începând cu orele 10:00, în incinta Centrului Regional de Afaceri, Bdv. Eroilor de la Tisa,  nr. 22,  parter, Timisoara, judetul Timis, va avea loc Bursa locurilor de muncă pentru șomeri, inclusiv șomeri de lungă durată, persoane în căutarea unui loc de muncă și persoane inactive, persoane care au participat la programe de formare profesională în cadrul proiectului.

  Evenimentul se adresează firmelor și instituțiilor care doresc să angajeze șomeri, inclusiv șomeri de lungă durată, persoane în căutarea unui loc de muncă, persoane inactive și care sunt invitate să își prezinte oferta de locuri de muncă vacante în domeniile: Lucrător în comerț, Frizer Coafor Manichiurist Pedichiurist, Electrician exploatare medie și joasă tensiune, Operator calculator electronic și rețele, Maseur, Contabil, Inspector/Referent resurse umane, Bucătar.


  Informații și înscrieri: Adina Dumitru–expert CCIAT, e-mail: adumitru@cciat.ro,  tel: 0749.071.909


  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ