Mail: office@cciat.ro Fax: (+40) 256 706 211 Telefoane: P-ța Victoriei: (+40) 256 490 771 Blv Eroilor de la Tisa: (+40) 256 490 772

Acțiuni CCIAT | 12 - 14 septembrie 2015 - IBA 2015 – Expoziția de brutărie, patiserie și cofetărie
 

   

  IBA 2015 – Expoziția de brutărie, patiserie și cofetărie  Având calitatea de lider internațional în acest domeniu, IBA este platforma care oferă o imagine de ansamblu asupra tuturor inovațiilor aflate pe piață în acest moment.

   
  Este locul de întâlnire al celor mai mari și de succes companii din domeniul brutăriei, cofetăriei și patiseriei, și unește toate produsele utilizate de câtre cele mai mici până la cele mai mari companii din domeniu. Totodată, în cadrul expozitiei vor găsi multe oferte variate și deținătorii de restaurante și cafenele, comercianții din industria alimentară și oamenii de afaceri din domeniul HORECA.


  1.255 de expozanți din 58 de țări: 41 % din Germania si 59 % din alte țări

  70.000 de vizitatori din 164 de țări


  Gama de produse expuse în cadrul expoziției:
  ■ Utilaje pentru panificație și patiserie
  ■ Echipamente și uztensile pentru panificatie și patiserie
  ■ Praf de copt, materii prime și ingrediente
  ■ Cuptoare și accesorii
  ■ Decorațiuni
  ■ Servicii
  ■ Sisteme de ventilație și aer condiționat
  ■ Catering
  ■ Produse semifinite și finite
  ■ Tehnologia informatiei (IT)
  ■ Automate de cafea și cafea
  ■ Linii coacere și dospire
  ■ Sisteme de cântărire și măsurare
  ■ Echipamente pentru  magazine, cafenele, cofetării și patiserii
  ■ Logistică
  ■ Paste, pizza și tortilla
  ■ Optimizarea proceselor
  ■ Tehnologia de curățenie și igienă în industria alimentară
  ■ Gustări
  ■ Înghețata și fabricarea ei
  ■ Vânzări
  ■ Solucții de ambalare
  ■ Furnizori
   

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o Misiune Economică la München în perioada 12 – 14.09.2015, în cadrul căreia va participa în calitate de vizitator alături de 13 reprezentanți ai mediului de afaceri, cu scopul de a sprijini dezvoltarea relațiilor de colaborare între oamenii de afaceri din Germania și din județul Timiș.


  Dacă doriți să faceți parte din această delegație, și sunteți interesat de vizitarea expoziției, vă rugăm să ne contactați până în data de 19 iunie 2015 prin intermediul d-nei. Rafaela Colban, Consultant cameral DREE (telefon 0372/185.279 sau e-mail rcolban@cciat.ro) pentru a afla detalii legate de plecare, cazare și costuri.


  Pachetul misiunii economice cuprinde vizitarea expoziției, transportul cu avionul pe ruta Timișoara – München - Timișoara, 2 nopți cazare cu mic dejun inclus (cameră dublă) la hotel 3* sau 4* din München, Germania.


  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ