Târgul Internațional ZR-BizNet Medison Hall, Zrenjanin 19 - 21 septembrie 2019

19/09/2019
FORMULAR DE ÎNSCRIERE ONLINE LA EVENIMENT


Evenimentul se adresează firmelor din toate domeniile de activitate, obiectivul principal fiind promovarea și dezvoltarea afacerilor și investițiilor, la nivel interregional și transfrontalier. Sunt așteptate să expună pe o suprafață de 1500 mp interior și pe platoul din fața pavilionului companii din toate regiunile Serbiei dar și din țările învecinate: Bosnia-Herțegovina, Croația, Muntenegru, România, Ungaria,  a căror prezență oferă posibilitatea de a stabili noi contacte și parteneriate de afaceri. Târgul are un caracter internațional și datorită prezenței în expoziție a Camerelor de Comerț din Serbia, Bosnia și Herțegovina, Croația și România - ceea ce oferă expozanților oportunitatea de a discuta cu reprezentanți ai Ministerului Economiei din Serbia și alte entități de profil din țările menționate. Totodată, firmele vor putea participa la seminarii tematice, prezentări de firmă, întâlniri B2B. 
Manifestarea expozițională este organizată de Municipalitatea Zrenjanin, Camera Regională de Comerț și Industrie a Districtului Administrativ Banatul Central, Asociația Generală a Antreprenorilor și Uniunea Patronală Zrenjanin. 
Prezența CCIA Timiș și a firmelor timișene la această manifestare expozițională, derulată anterior sub denumirea INOCOOP, este una tradițională de peste 20 ani și a condus la stabilirea de contacte de afaceri directe, la inițierea de proiecte europene transfrontaliere.
Organizatorii oferă firmelor timișene posibilitatea de a expune GRATUIT în stand individual sau în stand comun CCIAT.
Costul misiunii economice este de 690 lei/pers. pentru membrii CCIAT și 690 lei/pers. + TVA pentru firmele nemembre.